bootstrap responsive templates

Avainet on Vaasassa toimiva yritysten ja organisaatioiden tulosten sekä toiminnan merkittävään parantamiseen keskittynyt yritys. Vahvalla käytännöllisellä näkemyksellä, kokemuksella ja osaamisella yli 16 vuoden ajalta kansainvälisistä vientiyrityksistä. Lisäksi asiakkaan käytössä on erittäin monipuolinen ja laaja asiantuntija- sekä osaajaverkosto yrityksen kaikkiin tarpeisiin.

Ihmiset Yhdessä - Ihmisen Parhaaksi.

Kaikki yritykset asettavat konkreettisia tulostavoitteita toimintansa kehittämiseksi. Valitettavasti vain hyvin harvat yritykset saavuttavat tuloksia - ainakaan kestävästi.

Kaiken kiireen keskellä todellisen syyn löytäminen tuntuu usein toivottomalta. Hyvin nopeasti päädytään helppoihin valintoihin, jotka eivät kuitenkaan todellisuudessa paranna toiminnan tasoa ja tuo tuloksia. Tästä seuraa vain arvokkaiden resurssien tuhlaamista ja lopuksi tarpeetonta syyllisten etsimistä, joka ei ainakaan vahvista henkilöstön sitoutumista ja asiakkaiden tyytyväisyyttä yritykseen.

Avainet aloittaa Parantavan Muutoksen. 


Tärkeintä on etsiä ja löytää syy, miksi haluttuja tavoitteita ei saavuteta. Todellinen syy löytyy etsimällä sitä yhdessä asiantuntevan, laaja-alaisen, yrityksen ulkopuolisen ammattilaisen kanssa. Säästyy aikaa ja rahaa, päästään Parantavan Muutoksen alkuun nopeasti konkreettisen tekemisen kautta - tuloksia alkaa syntyä heti. 

Soita.  +358 50 5019 733 / Lasse Hyny, Toimitusjohtaja
Lähetä sähköpostia. lasse@avainet.fi
Tule käymään.  Korsholmankatu 4, 65380 VAASA
LinkedIn. Avainet-LinkedIn
Twitter. @Avainet_Oy
AvaineTube. YouTube

Ota yhteyttä! Järjestetään tapaaminen ja aloitetaan teilläkin Parantava Muutos.

Avainet - Ratkaisun Avaimet.

Muutoksesta, muutosjohtamisesta sekä kaikesta mahdollisesta muutokseen liittyvästä on puhuttu iät ja ajat. Jokainen muutos EI kuitenkaan ole Parannus, mutta jokainen Parannus ON muutos.

Avain todelliseen, kestävään muutokseen on Parantava Muutos. Se on ratkaisuna yksinkertainen, mutta ei helppo. Helpot ongelmanratkaisut on yleensä jo kokeiltu tuloksettomina.

Parantava Muutos pureutuu erilaisina ongelmina näyttäytyvien seurausten syviin juuriin. Parantavan Muutoksen tekeminen ei ehkä ole aina kivaa, mutta se on todellista ja johtaa kestäviin tuloksiin.

Miksi odottaisit huomiseen? Aloitetaan Parantava Muutos tänään!Mobirise
Mobirise